Be Creative

Gepubliceerd op 14 september 2021 om 08:58

Hoe belangrijk is je art-work? Oftewel je logo, banner, flyer of wat dan ook waar je mee communiceert. Wat moet het uitstralen en welke kleuren gebruik je? Hier zijn allemaal regels voor, maar wat belangrijker is dat je jezelf ermee kan identificeren.

 

Welk programma gebruik je om je boodschap te vertalen naar tekst en uiteindelijk op papier, website of gevel?

 

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen een Adobe pakket heeft, en dat je daar graag hulp bij nodig hebt. Zelf werk ik met photoshop en illustrator. Meer dan genoeg om jou te helpen met je art-work.

 

Heb je een vraag over je art-work, je logo of flyer? Laat het me weten door een reactie te plaatsen of me gewoon een mail te sturen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.